Alla inlägg den 22 februari 2015

Av ToKeR - 22 februari 2015 11:07

Nightcrawler


Denna film handlar om Lou Bloom, en målmedveten ung man som i sin desperata jakt på arbete fastnar för kriminaljournalistiken. När han hittar en grupp frilansande fotografer som filmar bilolyckor, eldsvådor, mord och annan förödelse, slår sig Lou in i den livsfarliga världen av ”nightcrawling” – där varje polissiren är en skänk från ovan och offer omvandlas till dollar och cent.

 

Jag tycker denna filmen är helt okej, händer en hel del i den och sen gillar jag jake gyllenhaal som skådis. Se den och ge din egna uppfattning vad du tycker. Jag tyckte den var helt ok se 

 

Betyg 3.5/5

 

 

Av ToKeR - 22 februari 2015 11:00

Vikings


Serien Vikings tar oss till Ragnar Lotbroks (Travis Fimmel) brutala och mystiska värld, en viking och bonde som trängtar att utforska de avlägsna kusterna över havet.Hans ambition sätter honom på tvärs med lokale jarlen Haraldson (Gabriel Byrne), som insisterar i att skicka sina män till det fattiga öst hellre än det outforskade väst. När Ragnar slår sig ihop med sin vän båtbyggaren Floki (Gustaf Skarsgard) att bygga en ny generation med djärva skepp kapabla att besegra de tuffa nordliga haven, är scenen redo för konflikt.

 

Denna serien är helt okej titta på. Gillar man serier tycker jag man ska ge den en chans,men man ska veta att den är rätt brutal och man kan se både det ena flyga på kropparna. Man kan inte vara känslig för blod och så på film/serier för det är en hel del i denna serien.Så ge den en chans:)

 

Betyg 3.5/5

 

 

Ovido - Quiz & Flashcards