Alla inlägg den 5 juni 2015

Av ToKeR - 5 juni 2015 13:16

Daredevil


Serien handlar om en man vid namn Matthew Murdock som blir blid när han är liten, som blir advokat och bekämpar brott. Som blind kämpar han mot skurkar på nätterna och på dagarna är han advokat. Hans bästa vän och kollega vet inte vem han egentligen är. 


Jag gillar denna serien då det hela tiden händer saker. Man måste hänga med för inte tappa bort sig. Serien är rätt spännande.


Betyg 4/5


 

Av ToKeR - 5 juni 2015 13:10

Snabba cash


FIlmen handlar om Johan ”JW” Westlund som lever ett dubbelliv som stekare på de hetaste inneställena på Stureplan. När han förälskar sig i överklasstjejen Sophie lockas han in en värld av organiserad brottslighet. Jorge gör en osannolik rymning från fängelset och är på flykt från både polisen och den jugoslaviska maffian. Hans plan är att göra en sista koksleverans och sedan lämna landet för gott. Mrado - brutal indrivare inom den jugoslaviska maffian är i konflikt med bossen Radovan. Han får i uppdrag att hitta Jorge, men tvingas samtidigt ta hand ta hand om sin 5-åringa dotter.


Detta är en av mina favorit triologier. Joel Kinneman spelar som JW och spelar denna kille sjukt bra. Jag älskar dessa filmer då det är fart igen hela filmen. Händer saker hela tiden och jag tror många ute i sverige/världen kan se sig som han. Jag tror det är många som lever ett dubbelliv. Men du måste se dessa 3 om du inte har sett dom! Har du sett dom se dom igen helt klart värda se!. 


Betyg 5/5


 


 
Av ToKeR - 5 juni 2015 13:07

Magic Mike


Filmen handlar om Mike som är en man med många talanger och uppenbar charm. På dagarna har han ströjobb som byggarbetare och drömmer om att starta sitt eget möbeldesignföretag, men på nätterna är han Magic Mike. Som är huvudakt på en manlig strippklubb där han gör skäl för sitt scennamn med branschens mest avancerade akter - en dollarsedel i taget hoppas han kunna få ihop startkapitalet till sin firma. Men när han tar den nya killen, The Kid, under sina vingar förlorar han sitt fokus för en stund...


Jag tycker filmen har bra musik och en okej handling. Det kommer en ny på bian snart som ska bli intressant se hur de har byggt vidare. Är du tjej är detta en film för dig då du får se halvnakna killar. 


Betyg 4/5


 


 
Av ToKeR - 5 juni 2015 13:02

Sleeping around


I denna film får man följa två par och deras tio regler för en lycklig, sund och öppen relation.
 
Jag tycker den är rätt rolig och helt ok. En bra komedi/kärleksfilm. SÅ har du inget se i helgen är det en film för er :)
 
Betyg 3.5/5
 
 


Ovido - Quiz & Flashcards