Alla inlägg den 10 januari 2015

Av ToKeR - 10 januari 2015 16:26

Gotham

Detta är en relativt ny serie som sänds. 

Handlingen utspelar sig i Gotham innan Gordon möter Batman, men även utan den maskerade hämnaren lär vi få möta många av skurkarna som blivit kända via serietidningar och filmer genom åren. 
Gothams utgångspunkt är mordet på Thomas och Martha Wayne, föräldrar till Bruce Wayne. James Gordon är ny och ung polis i Gotham och Harvey Bullock börjar utreda fallet samtidigt som Gordon kämpar mot korruptionen i staden. Den första säsongen handlar framför allt om hur och varför Oswald Cobblepot blir Pingvinen och hans strävan efter att ta över den kriminella värld.

 

Jag personligen har sett alla Batman och tycker det är kul att man gjort en serie så man få lära känna alla innan Batman blir Batman. Det är en spännande serie där man får reda på lite hur pingvin blir pingvin och alla andra skurkar blir till. Serien formar Bruce till den person han blir nr han blir Batman. Man får lära känna hans butler och se hur trogen han är sin master. Bruce vill ha reda på vem som mördat sina föräldrar och tar saken i egna händer.

Jag tycker man ska ge serien en chans och gillar man Batman ska man absolut se den!. 

 

Betyg 4/5

 

 

Av ToKeR - 10 januari 2015 12:35

Beck rum 302 en av de nya i raden Beck filmer.


Denna filmen handlar om en flicka som hittas mördad på ett hotellrum i centrala stockholm. Man upptäcker att flickan har blivit strypt.Martin Beck och Gunvald Larsson utreder fallet där spåren leder åt flera olika håll,från stans förorter till nattlivet runt Stureplan.


Jag tycker detta är en bra Beckfilm men det jag kan störa mig på i denna är att Gunvald har blivit en softis. Man är ju van vid att han är the badguy. Men i denna är han lugn, inte den Gunvald man är van vid. Men denna filmen kan ja rekommendera och gillar man Beck så blir du inte missnöjd. 


Betyg 4/5


 

Tidigare månad - Senare månad
Ovido - Quiz & Flashcards