Senaste inläggen

Av ToKeR - 22 maj 2015 09:18

Jönssonligan den perfekta stöten 


För att hämnas sin farbrors död samlar den briljante Charles-Ingvar Jönsson ihop en liga bestående av bedragaren Vanheden, sprängexperten Harry och inbrottsspecialisten Rocky för att göra den perfekta stöten.

 Jag tycker filmen är helt okej titta på men jag saknar de gamla gänget!. Torkel är störtskön som skådis så han förgyller filmen lite, annars en film man måste se om man sett de gamla. 
 
Betyg 3/5
 
 
ANNONS
Av ToKeR - 16 maj 2015 18:58

The Rundown/welcome to the jungle


Filmen handlar om en expert på att lokalisera och tillfångata brottslingar som har gått under jorden. Han skickas till Amazonas djungel för att hitta sonen till en av ledarna inom den undre världen som i sin tur är på jakt efter ett ovärderligt konstföremål.
 
Jag älskar denna filmen har du inte sett den måste du se den!.. Sean William Scott är en av huvudpersonerna i denna och han är så sjukt rolig :).En rolig och bra komedi/action. Helt klart en film för kvällen!.
 
Betyg 5/5
 
 

 
ANNONS
Av ToKeR - 13 maj 2015 20:51

Bound


Filmen handlar om en dottern till en förmögen fastighetsmäklare som förälskar sig i en yngre man, som i sin tur  introducerar henne till BDSM.


Jag tycker detta är en liten kopia av en annan nyligen släppt film *Fifty shades of grey*. Men den är helt ok se så ge denna en chans:)..


Betyg 3/5


 


 
Av ToKeR - 13 maj 2015 20:48

Wyrmwood road of the dead


FIlmen handlar om när jorden har blivit träffad av en komet och en zombie-epidemi har brutit ut. Endast en liten skara har klarat sig men de måste agera snabbt för att inte bli offer för dessa köttätande monster. Utan bränsle är deras flyktchanser lika med noll, men när de upptäcker att de odöda andas ut metangas kläcks idén att skapa ett zombiesäkert fordon drivet av zombiegas.


Jag tyckte den var haha okej slaktig men helt ok.Gillar man zombie filmer är det något för dig!. Helt klart inte en film jag kommer se igen :)..


Betyg 2.5/5


 


 
Av ToKeR - 13 maj 2015 20:44

Maggie


Filmen handlar om en lantbrukare i mellanvästern som vägrar att överge sin älskade tonårsdotter när hon långsamt förvandlas till en kannibalisk zombie.


Jag tyckte filmen var okej inte den bästa jag sett men helt ok. Arnold Schwarzenegger har huvudrollen i denna och se han i en typ skräck är inget man gör varje dag!.Men jag tycker han skötte det helt ok. SÅ gillar du Arnold ge den en chans och se vad du själv tycker.


Betyg 3/5


 


 
Av ToKeR - 8 maj 2015 22:23

Homefront


FIlmen handlar om Phil som är en DEA-agent som efter hans fru dött säger upp sig och flyttar med sin dotter till en lugn småstad, men det dröjer inte länge innan han hamnar i bråk med en lokal knarkboss.


Som ni vet älskar jag Jason Statham som skådis och detta är en av hans nya som kommit. En mycket bra actionrulle än en gång från han. GIllar du jason och action måste du bara se denna film!. 


Betyg 5/5


 


 
Av ToKeR - 8 maj 2015 22:19

Delivery man


Denna film handlar om David Wozniak som alltid har levt ett enkelt liv och arbetar som förare på familjens charkuteriaffär, med sidoinkomster som spermadonator. Han är bekymmerslös för att inte säga ansvarslös och, ska det snart visa sig, far till hundratals barn. Nu vill över hundra av dem lära känna sin far och de är David på spåren. 

Jag älska denna film, en rolig komedi och rätt skrämmande :).Ett måste för filmälskare att se. 
 
Betyg 5/5
 
 
Av ToKeR - 8 maj 2015 22:13

Hercules


Filmen handlar om mannen och myten Hercules leder ett band av legosoldater för att avsluta ett blodigt inbördeskrig i landet av Thrakien och återföra den rättmätige kungen till sin tron. Med en från födseln plågad själ har Hercules styrkan av en gud men känner lidande som en människa.

Jag tyckte denna film var helt ok jag gillar the rock som spelar hercules. Som de flesta filmer är,är denna lite överdriven men som jag sagt se och ge din egna syn.
 
Betyg 3/5
 
 
Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se