Senaste inläggen

Av ToKeR - 5 juni 2015 13:07

Magic Mike


Filmen handlar om Mike som är en man med många talanger och uppenbar charm. På dagarna har han ströjobb som byggarbetare och drömmer om att starta sitt eget möbeldesignföretag, men på nätterna är han Magic Mike. Som är huvudakt på en manlig strippklubb där han gör skäl för sitt scennamn med branschens mest avancerade akter - en dollarsedel i taget hoppas han kunna få ihop startkapitalet till sin firma. Men när han tar den nya killen, The Kid, under sina vingar förlorar han sitt fokus för en stund...


Jag tycker filmen har bra musik och en okej handling. Det kommer en ny på bian snart som ska bli intressant se hur de har byggt vidare. Är du tjej är detta en film för dig då du får se halvnakna killar. 


Betyg 4/5


 


 
ANNONS
Av ToKeR - 5 juni 2015 13:02

Sleeping around


I denna film får man följa två par och deras tio regler för en lycklig, sund och öppen relation.
 
Jag tycker den är rätt rolig och helt ok. En bra komedi/kärleksfilm. SÅ har du inget se i helgen är det en film för er :)
 
Betyg 3.5/5
 
 


ANNONS
Av ToKeR - 30 maj 2015 12:03

San Andreas


Filmen handlar om en förödande jordbävning ödelagt stora delar av Kalifornien lämnar räddningspiloten Ray, tillsammans med sin ex-fru, kaoset i Los Angeles för att bege sig mot San Fransisco i hopp om att kunna rädda sin dotter. När de tror att det värsta är över har det bara börjat.


Jag älska denna filmen den har allt! Spänning, lycka, kärlek och lite gripande. Det är rätt sjukt att vi är så lamslagna när det händer något. Men jag rekommenderar verkligen denna film!. När jag sett den sa jag för mig själv ett är nog en av de bättre jag sett på många år!


Betyg 5/5


 

Av ToKeR - 28 maj 2015 17:45

Big eyes


Filmen handlar om konstnärinnan Margaret Keane slog igenom stort under 1950-talet. Senare i karriären tvingades hon att försvara rätten till sina verk då hennes man hävdade att han låg bakom dem.


Jag tycker denna film är helt ok titta på.Kanske inte min typ av film men ändå helt klart sevärd. Att man kan göra så som han gör i denna film är rätt sjukt, men vad gör inte folk idag för lite fame?.


Betyg 3/5


 

Av ToKeR - 28 maj 2015 17:42

Home


Filmen handlar om en grupp utomjordingar som söker tillflykt till jorden för att gömma sig från sina fiender. När en av dem ouppsåtligt äventyrar deras säkerhet tvingas han ge sig ut på ett äventyr med en mänsklig tonårstjej med målet att korrigera sitt misstag.


Jag tyckte denna var helt underbar. Jag älskar dessa nya filmerna som har en humor som är underbar. Just att han tar dassaborsten drar på tungan ser så underbart ut haha..Helt klart en film för familjen!


Betyg 5/5


 

 
Av ToKeR - 28 maj 2015 17:37

The Duff


Filmen handlar om Bianca som är en självsäker tjej som går sista året på high school. När hon får höra att hon omnämns som DUFF (Designated Ugly Fat Friend) till sina mer eftertraktade vänner krossas hennes världsbild direkt. För att återuppfinna sig själv och kunna attrahera drömkillen Toby anlitar Bianca sin granne Wesley, en av skolans populäraste killar, som kärlekscoach.


 Jag tycker att filmen är rolig och en film för helgen!. Vill du se en rolig film är detta en för dig.Många skratt och en helt okej story på denna film.
 
Betyg 4/5
 
 
Av ToKeR - 22 maj 2015 09:27

Blackhat


FIlmen handlar om en värld som tagits över av ligor av globala cyberbrottslingar får vi följa en amerikansk brottsling på permission och hans kinesiska kumpaner i deras jakt på ett kriminellt nätverk. En jakt som tar dem från Chicago till Los Angeles och vidare till Hongkong och Jakarta


Jag tyckte filmen var helt ok spännande och rätt sjukt att det är lite som det är i filmen. Skrämmande värld man lever i.Gillar du cyberspace och action är detta en film för dig :)


Betyg 4/5


 

 
Av ToKeR - 22 maj 2015 09:22

The boy next door


FIlmen handlar om en kvinna/tjej som är blivit utsat för otrohet och faller för en yngre kille,som flyttar in som granne.Men i allt så blir det en farlig resa. 


Jag tycker detta är en mycket bra film händer en hel del saker och man kan inte riktigt sluta kolla.SÅ detta är helt klart en fredagsfilm!.


Betyg 5/5


 

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se