Senaste inläggen

Av ToKeR - 24 juli 2015 14:30

Jag skrev om den serien för ett tag sedan men då hade jag bara sett ett par avsnitt. Nu har vi dratt igenom serien till mitten av säsong 4 och måste säga I LOVE IT!. 

Serien har allt spänning, action, drama och kärlek!. Det som gör serien bra är att det händer saker hela tiden. Men sen finns det som i alla serier döavsnitt *avsnitt som det inte händer något i*. 

Men gillar man inte blod och när man slår ihjäl någon ska du inte se den. Men gillar du det så ska du helt klart du se den.! 

Vi fastna efter några avsnitt man vill bara se mer nu hela tiden. Så är du en serieplöjare ska du se denna!.


Ha en trevlig helg alla så uppdaterar jag när jag sett något nytt!.ANNONS
Av ToKeR - 24 juli 2015 14:25

Ted 2


Filmen handlar om John och Ted som fortsatt leva drömlivet i Boston. Men nu är rollerna ombytta: John lever ungkarlsliv medan Ted knutit banden med Tami-Lynn, kvinnan i hans drömmar. Äktenskapet börjar snart knaka i fogarna och paret bestämmer sig för att skaffa ett barn för att rädda det. Planen stöter dock på patrull när myndigheterna konstaterar att Ted inte är en person, utan en ägodel, och därför inte har rätt att adoptera. Inte nog med det, han får också sparken från sitt butiksjobb och hans äktenskap annulleras.

Arg och nedslagen bestämmer sig Ted för att stämma staten, och ber sin bäste vän att hjälpa honom återvinna de rättigheter han förtjänar. De anlitar en ung, gräsrökande advokat vid namn Samantha L. Jackson och beger sig till rätten.

 

Jag älskar dessa filmer,har du inte sett 1an måste du se den innan du ser 2an!. Helt klart värda se, en mycket bra komedi!. Rolig humor och lite annorlunda filmer :) 

 

Betyg 5/5

 

 

ANNONS
Av ToKeR - 24 juli 2015 14:20

Micke och Veronica


Filmen handlar om överklasskvinnan Veronica som faller för Micke, snickaren som hon anlitat. Men deras gemensamma barn har svårt att förstå attraktionen. När båda familjerna samlas för att fira midsommar i hennes föräldrars sommarhus blir kulturkrocken ett faktum.

 
 Jag tyckte filmen var småtrevlig och lättsam. Helt klart en film se en regning dag!. Passar bra till helgen som blir regning och tråkig. Gillar skådisarna och det är mycket dom som gör filmen så se den!.
 
Betyg 4/5
 
 
Av ToKeR - 24 juli 2015 14:16

Johan Falk Lockdown


FIlmen handlar om en attack som sker inne i det stora polishuset i Göteborg, och polisledningen försätter omedelbart byggnaden i "lockdown". Ingen får komma in eller ut. Nästan samtidigt startar en stor rättegång i byggnaden bredvid. Det är Seth Rydells ärkefiende Vijay Khan som begärt omprövning av sin dom då det framkommit att GSI använt sig av möjligtvis olagliga metoder.


Jag tycker detta är en av de bättre nyare som kommit, spännande och nu är slutet nära!. Nu ska man knyta ihop säcken och få ett bra slut. Jag älskar dessa filmer så det kommer bli lite tråkigt när de tar slut nu. Helt klart värda se allihopa!.


Betyg 5/5


   
Av ToKeR - 11 juli 2015 15:46

The gunman


Filmen handlar om den internationella spionen Martin Terrier bestämmer sig för att dra sig tillbaka med kvinnan han älskar. Men när hans uppdragsgivare vägrar släppa honom hamnar paret i uppdragsgivarens mordlystna sikte.


Jag hade stora förhoppningar på denna men blev lite besviken. Filmen är mycket bra men trodde mer om den. Var en hel del action men jag tyckte storyn var lite seg. Men helt klart värd och se!.


Betyg 4/5


 


 
Av ToKeR - 11 juli 2015 15:41

Johan Falk Blodsdiamanter


Filmen handlar om GSI som följer upp ett vapenspår som leder rakt in kavkazmaffians högkvarter på västkusten. GSI-medlemmen Niklas Saxlid är den i gruppen som är specialist på undercover-verksamhet och han har nästlat sig in i kavkazernas verksamhet. Men plötsligt händer något och Niklas försvinner!


Jag tyckte det var sjukt jobbigt när filmen tog slut, NU är det spännande och denna var riktigt bra. Detta var troligen en av de bättre Falkfilmerna enligt mig. Den har allt spänning action och ett slut som gör att man vill se mer!.

Det blir lite tråkigt när dessa filmerna är slut, då jag tycker dessa är nog en av de bättre svenska filmerna som gjorts!

Så nu har ni helgen räddad med lite Falkfilmer!


Betyg 5/5


 


 
Av ToKeR - 11 juli 2015 15:37

Johan Falk Tyst diplomati


FIlmen handlar om Johan Falks kollega från säkerhetsbranschen, Pernilla Vasquez, dyker oväntat upp när Göteborgspolisens specialenhet GSI är på spaning uppe i Stockholm. Det egendomliga är att Pernilla verkar lotsa några misstänkta terrorister, förser dem med avancerade vapen, för att i centrala Stockholm mörda en diplomat. Men väldigt lite är vad det ser ut att vara när händelserna sätts i rullning. Samtidigt ökar de inre spänningarna i Seths Rydells gäng när hans gamle ungdomsvän och gängets andreman sen urminnes tider, Jack Rolander, mer och mer misstänker att Seth samarbetar med polisen.


Jag tyckte inte denna var lika bra som förra Falk filmen men som ni vet är dessa favoriter hos mig. Ser fram emot resten och hur allt slutar. Denna film var inte lika spännande om förra och det kändes som man gjorde denna för man skulle. Men jag tror att man knyter ihop säcken mycket bra i slutänden.


Betyg 4.5/5


 


 
Av ToKeR - 11 juli 2015 15:32

Johan Falk Ur askan i elden


FIlmen handlar om Johan Falk (JAKOB EKLUND) som följer med hustrun till en död maffiaboss till Lettland för att där försöka lösa en gåta som gäckat honom i flera år. Det Johan finner i en stuga utanför Riga chockar inte bara honom utan även GSI:s nye chef Sophie Nordh (MELIZ KARLGE) och den förre chefen Patrik Agrell (MIKAEL TORNVING). I samma veva släpps de flesta av Rydellgängets originalmedlemmar ut från ett långt fängelsestraff. Tillsammans med nyrekryteringar på anstalterna går nu Seth Rydells (JENS HULTÉN) gäng från tre till tjugotre medlemmar över en natt. På den vilda muckarskivan i Rydells nya lokaler, där alla är samlade, sker ett våldsamt attentat. Plötsligt blir allt väldigt personligt. Och ännu mer så för Johan Falk och GSI när de inser att de drabbats av en helt ny typ av fiende. JOHAN FALK – UR ASKAN I ELDEN är den första av fem nya filmer i den stenhårda och intensivt spännande historien om Göteborgspolisens specialstyrka GSI. Även denna sista säsong är inspirerad av verkliga händelser, brottsfall, infiltratörer och poliser.


Jag älskar dessa filmer men tyvärr ser vi nu ett slut på denna underbara filmserie. Tyvärr är ju inte Jeol k med i de sista filmerna. Men denna är mycket bra, lika bra som de andra Falk filmerna. Gillar man dessa är du tvungen se de sista 5 filmerna. Det är mycket spännande och det blir dramatiskt i de nästkommande filmerna.


Betyg 5/5


 


 
Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se