Senaste inläggen

Av ToKeR - 6 augusti 2015 10:25

Mission impossible Rogue nation

Denna mission film handlar om Ethan och hans team som står inför sitt svåraste uppdrag hittills: att utrota Syndikatet, en internationell kriminell och mycket rutinerad organisation vars mål är att förgöra IMF (Impossible Mission Force).

 

Jag tyckte denna var bättre än jag trodde den skulle vara. Tom är Tom som ni alla vet och han är faktiskt myckte bra i denna rollen tycker iaf jag!. Sen gillar jag dessa filmerna då det är mycket action och man har en helt okej story bakom. Sen det roliga med denna filmen är att vi får se 2 svenskar  :) 

Så gillar du mission filmerna se denna också! 

 

Betyg 5/5

 

 

 

ANNONS
Av ToKeR - 6 augusti 2015 10:20

Unfinished Business

FIlmen handlar om en hårt arbetande småföretagare och hans två kollegor reser till Europa för att sluta den viktigaste affären i deras liv. Men vad som började som en rutinmässig affärsresa börjar snart flippa ur på varje tänkbara och otänkbara sätt.

Jag älska denna filmen störtskön komedi med Vince Vaughn. Sen de andra skådisarna är också stört sköna. Som sagt en vanlig affärsresa som flippar ut helt! Det roliga är kombon på deras team en äldre *pensionär*, en nörd/oskuld och en affärsman.Ja ni måste se denna film ni kommer älska den!.


Betyg 5/5


 

 

 

ANNONS
Av ToKeR - 6 augusti 2015 10:15

Big game


Filmen handlar om 13-årige Oskari som har gett sig av för att likt sina förfäder genomgå det ultimata mandomsprovet – att överleva ett dygn mitt ute i vildmarken. Beväpnad endast med sin pilbåge måste han återvända med en trofé för att bevisa att han är stor nog att klara av det hårda livet i naturen på egen hand. Men det är inte vilken dag som helst; Air Force One blir nedskjutet av terrorister och Oskari råkar hitta USAs president i en nödkapsel mitt i skogen. Nu ligger presidentens öde i Oskaris händer om de ska lyckas överleva både terroristerna som jagar dem och den finska vildmarken.


Jag tyckte denna var sjukt skön, smårolig och helt ok action. Kanske inte den bästa Samuel jacksson filmen men han är ju som han är :). Filmen seg men den tog sig ju längre filmen gick. Så helt klart en film ni måste se!


Betyg 4/5


 


 
Av ToKeR - 1 augusti 2015 14:00

Ballers


Denna serie handlar om ett gäng amerikanska fotbollsspelare och deras händelsrika liv. Hur man gör av med pengar och hur man blir lurad.


Jag älskar denna serien det enda jag tycker är ltie tråkigt är att det är bara 30 min långa avsnitt. Det är rätt sjukt vilken värld dom lever i och det finns så mycket skit!. Men gillar du amerikanskfotboll? se denna! 


Betyg 4.5/5


 

Av ToKeR - 31 juli 2015 11:15

The Cobbler


FIlmen handlar om Max Simkin, en fjärdegenerationens skomakare, som upptäcker en magisk symaskin i sin fars källare. Trött på vardagens slit kan han med symaskinens hjälp förvandla sig till andra människor genom att bära deras skor när han lagat dem. Detta leder till många fantastiska händelser för Max medan han lär sig att det enklaste sättet att hitta sig själv är att se världen genom andras ögon.


Jag tyckte denna filmen var lite smårolig och småtrevlig. När ni ser denna film sätt er in i hans sits. Tänk att kunna göra det han gör för sin mamma och sen tanken kunna bli en annan person:) Rätt fräckt!.Sen blir inte filmen sämre när det är med Adam Sandler som har huvudrollen! Helt klart en film för denna helg! 


Betyg 4.5/5


 


 
Av ToKeR - 31 juli 2015 11:07

Son of a gun


FIlmen handlar om JR som avtjänar ett mindre fängelsestraff och upptäcker snart den hårda verkligheten innanför murarna. För att överleva måste man ha skydd. JR får sitt skydd helt oväntat från Australiens mest ökända brottsling, Brendan Lynch. Men skyddet från Lynch och hans gäng har ett pris: När JR väl släpps måste han iscensätta ett rymningsförsök och som belöning delta i en kupp som kan leda till miljoner.


Jag tycker denna film är mycket bra det händer saker hela tiden och det är en hyfsat bra story. Jag tycker detta är helt klart en film för helgen om du inte sett den!.


Betyg 5/5


 

Av ToKeR - 31 juli 2015 11:02

Oldboy


Filmen är en provokativ thriller som följer historien om en VD på en reklambyrå som abrupt kidnappas och hålls som gisslan i 20 år i en isoleringscell. När han oförklarligt släpps, inleder han ett tvångsmässigt uppdrag för att ta reda på vem som iscensatte hans bisarra och plågsamma straff bara för att upptäcka att han fortfarande är fångad i ett nät av konspirationer och tortyr.
 
Jag tyckte denna filmen är sådär men okej se. Har du absolut inget annat se så är detta en du kan se. Men sen kan det vara så att du gillar den,men det var inget för mig.
 
Betyg 2/5
 
 

 
Av ToKeR - 31 juli 2015 10:59

Focus


En erfaren svindlare tar en ung och attraktiv ung kvinna under sina vingar, men saker och ting blir komplicerade när de inleder en romans. 
 
Jag tycker denna film är bra dels för det är Will Smith och för den är småtrevlig titta på. Det händer massa i den hela tiden och man tröttnar inte. Att man kan vara så bra som dom är på svindla är sjukt men samtidigt coolt.Ett måste för er som inte sett den innan.!
 
Betyg 4/5
 
 

 
Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se