Senaste inläggen

Av ToKeR - 30 augusti 2015 16:47

Terminator Genisys


FIlmen handlar om när John Connor, ledare för mänsklighetens motståndsrörelse mot maskinerna, skickar Kyle Reese bakåt i tiden till 1984 för att skydda Sarah Connor och säkra framtiden, leder en rad oförutsedda händelser till att tidslinjen bryts upp. Plötsligt befinner sig Reese i en ny och främmande version av det förflutna, där han finner osannolika allierade, farliga nya fiender och ett nytt uppdrag: att återställa framtiden.


Jag gillar dessa filmerna då det är mycket action och sen Arnold är speciell!. Helt klart värd se om du är Terminator fan men även ni som gillar action. Du ska se alla Terminator för förstå innebörden med Terminator :). Men helt klart en helgfilm!


Betyg 3.5/5


 

 
ANNONS
Av ToKeR - 30 augusti 2015 16:44

Hitman 47 


Filmen handlar om Agent 47 som är en genetiskt framtagen yrkesmördare vars enda identitet är de två sista siffrorna i en tatuerad streckkod i nacken. Flera års forskning har resulterat i enastående styrka, snabbhet, uthållighet och intelligens. Ett storbolag är nu ute efter hemligheten bakom honom för att sätta ihop en egen armé. Tillsammans med den unga kvinnan Katia tvingas 47 konfrontera sitt förflutna vilket leder till en slutstrid med hans dödligaste fiende.


Jag tycker filmen är helt ok, bättre än jag trodde den skulle vara. Spelet är speciellt och mycket bra och filmen spelar sig sjukt mycket av spelet. Helt klart en film för alla action freaks :).


Betyg 3.5/5


 


 
ANNONS
Av ToKeR - 21 augusti 2015 14:30

Kidnapping Mr.Heineken 


FIlmen handlar om historien om planeringen, utförandet och följderna av kidnappningen av ölmagnaten Alfred "Freddy" Heineken, som resulterade i den största lösensumman som någonsin betalats för en individ.
 
Jag tyckte filmen var lite seg ibland men helt ok se.Men att man lyckas göra en sådan kidnappning är rätt sjukt!.Helt klart en film ni kan se en kväll ni itne har något annat se!
 
Betyg 3/5
 
 

 
Av ToKeR - 21 augusti 2015 14:23

Chocolate city


Filmen handlar om livet för en kämpande student förändras på ett ögonblick när han en kväll möter ägaren till en manlig strippklubb.
 
Jag tycker denna speglar Magic Mike så gillar ni den så gillar ni denna.Men den är helt okej se.
 
Betyg 3/5
 
 

 
Av ToKeR - 21 augusti 2015 14:19

The right kind of wrong


Filmen handlar om Leo som arbetar som diskare och blir kär i en tjej på hennes bröllopsdag.


Jag tycker filmen är helt okej men typisk tjejfilm. Romantisk komedi men killen i filmen är ju självaste Jason Stakehouse i True Blood. Ni måste se den för den är stört skön och han spelar som vanligt störtskönt!. 


Betyg 4/5


 

 

 
Av ToKeR - 21 augusti 2015 12:21

Blue mountain state


Serien handlar om Craig, Alex och Sammy som pluggar första året på Midwestern College Football Program i Blue Mountain State. De sista de är intresserade av är att plugga, istället siktar de in sig på galna fester, öl och brudar i mängder och så lite sömn som möjligt. De är collegetider och livet leker.
 
Jag älskar denna serien! Jag har sett den 2 gånger men fortfarande lika bra.! Handlar om college räcker nog med att jag säger det :)..Se den ni kommer älska den! 
 
 
Betyg 5/5
 
Av ToKeR - 11 augusti 2015 17:00

Hannibal


Serien handlar om specialagenten Will Graham som rekryteras av FBI-chefen Jack Crawford då man söker en man som tros ligga bakom åtta unga kvinnors död. Den välrenommerade psykologen Dr Hannibal Lecter kopplas in av den intet ont anande Crawford för att hjälpa till.

 

Jag tycker serien är lite seg och det händer inte så speciellt mycket. Vi är inte så långt in i serien men hoppas den tar sig. Många säger den är super bra, men jag är inte super impad än iaf. Men jag kommer med en uppdatering hur den artar sig längre fram. Men sen som jag brukar säga ge den en chans!.

 

Betyg 2.5/5

 

 

Av ToKeR - 6 augusti 2015 23:56

Johan Falk slutet


Filmen handlar om att alla trådar knyts ihop i denna den sista GSI-filmen någonsin. Johan Falk - Slutet är den sista av fem nya filmer i den stenhårda och intensivt spännande historien om Göteborgspolisens specialstyrka GSI. Även denna sista säsong är inspirerad av verkliga händelser, brottsfall, infiltratörer och poliser.

 

Jag älskar som ni vet Johan Falk filmerna och slutet ja vad ska man säga?.Sjukt bra film som alla andra. Men slutet ja vad ska man säga?. Blev lite besviken på slutet samtidigt som man förstår hur den slutar. Men ni MÅSTE se denna film!. Helt klart en av de absolut bästa Falk filmerna!. 

 

Betyg 5/5

 

 

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se