Senaste inläggen

Av ToKeR - 20 september 2015 14:09

The Guvnors


Filmen handlar om en våldsam skildring av utanförskap och huliganism mellan firmorna i sydöstra London. Men verkligen kommer ifatt och det blir inte kanske som man hoppats på


Jag tycker det är sorgligt att man håller på såhär inom sporten att man måste ta till våld för sitt lag!. Bättre man går ser matcherna och njuter av fotbollen istället. Men sen är filmen okej, det finns några till såna här filmer men de är inte så välgjorda och bra som man tror. Men gillar man denna typen av film är den ok se på.


Betyg 2/5


 


 
ANNONS
Av ToKeR - 20 september 2015 14:06

I nöd och lust


FIlmen handlar om Isabella och Micke ska skilja sig just när de bjuds till systerdotterns tre dagars bröllopsfest. För att inte sprida dålig stämning kommer de överens om att spela fortsatt lyckligt gifta. Något de visar sig vara långt ifrån ensamma om att låtsas.

Ja tyckte filmen var okej lite småseg och så men typisk sådan film. Många kända skådisar är med i denna filmen vilket kanske gör den lite bättre än vad filmen är. Hel okej komdi se men inte den bästa filmen jag sett.


Betyg 2.5/5


 

 
ANNONS
Av ToKeR - 20 september 2015 14:03

Get hard


Filmen handlar om en affärsman som anlitar en tuff kille så han kan lära sig att överleva hans kommande fängelsestraff.Men det är kanske inte riktigt som han trott och velat det var.


Jag tycker denna filmen är störtskön just skådisarna gör denna filmen riktigt bra. Har du inte sett denna innan och gillar komedi MÅSTE du se den. Samma som Wedding ringer 2 filmer ni måste se.!. Många skratt och tråkigt nog går tiden för fort i dessa filmerna.


Betyg 5/5


 


 
Av ToKeR - 20 september 2015 14:00

Big Trouble in little china


Filmen handlar om när lastbilschauffören Jack Burton gick med på att köra sin vän Wang Chi till flygplatsen för att plocka upp dennes flickvän, så hade han aldrig räknat med att bli involverad i en övernaturlig kamp mellan gott och ont. Wangs flickvän har nämligen "smaragdgröna" ögon, vilket gör henne till det perfekta bytet för en odödlig trollkar vid namn Lo Pan. Lo Pan måste nämligen gifta sig med en kvinna med gröna ögon för att kunna återfå sin fysiska kropp. Nu måste Jack rädda Wangs flickvän från Lo Pan och ta tillbaka sin stulna lastbil. Men hur ska han kunna besegra en fiende utan fysisk kropp?


Jag tycker denna är okej en gammal klassiker. Men när man ser den idag så är den LÅÅÅNGt från vad man kunnat göra denna film idag. Den är lite B men rätt kul se ändå. Har du tråkigt en kväll se den :)


Betyg 2.5/5


 Av ToKeR - 20 september 2015 13:56

Wedding ringer


För varje man som ska gifta sig finns en hel del att ta hand om före den stora dagen. Men oavsett hur stressigt det kan bli så kan han vara säker på en sak: grabbgänget. Hans best man och övriga marskalkar tar hand om allt, från svensexan till talet på bröllopskvällen. Det är grabbgänget som betyder något när det gäller – och det är grabbarna som den älskvärde, men lite tafatte, blivande brudgummen Doug Harris aldrig har haft. Om han inte vill se ut som en idiot framför sin blivande brud är det dags för honom att skaka fram ett gäng vänner fortare än kvickt.

Jag älskade denna filmen, just hur filmen är och skådisarna gör filmen riktigt rolig och bra. Helt klart en film ni MÅSTE se om ni gillar komedi. Vi hade många roliga stunder med denna filmen och jag kommer lätt se den igen!.


Betyg 5/5


 

 
Av ToKeR - 20 september 2015 13:52

Jag har varit borta en liten tid från bloggen pg.a jobb och annat. Men nu kommer en liten uppdatering på filmer/serier jag sett senaste tiden.


Så jag hoppas ni hitta något intressant i denna uppdatering!.Av ToKeR - 9 september 2015 13:38

Narcos


Denna serien handlar Pablo Escobar den store knarkkungen. Man följer han hur han får sitt emperie och hur han mutar allt och alla. 


Jag tycker denna serien är intressant men rätt skrämmande då det är en verklig händelse. Bra skådisar och man får se hur det går till. Sjukt men är man intresserad måste du se denna serien.!


Betyg 3.5/5


 

Av ToKeR - 30 augusti 2015 16:50

Avengers Age of ultron


Filmen handlar om när Tony Stark försöker starta ett fredsbevarande program går det snett. Jordens framtid är hotad och Iron Man, Captain America, Thor, Hulk, Black Widow samt Hawkeye sätts alla nu på prov. När den onde Ultron träder fram är det upp till medlemmarna i Avengers att stoppa honom från att sätta sina planer till verket, vilket leder till ett episkt, unikt och världsomspännande äventyr.


Jag har sett alla dessa filmer med Avengers och alla utöver med thor/ironman ja ni vet. Men det är något speciellt med dessa filmer. Jag gillar de starkt, helt ok action okej story och bra skådisar!. Man samlar en hel den stjärnor i en och samma film det gillar jag!. Helt klart en film ni måste se!


Betyg 4/5


 


 
Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se