Senaste inläggen

Av ToKeR - 6 januari 2016 23:47

James Bond Spectre


Filmen handlar om ett kryptiskt meddelande från Bonds förflutna får honom att spåra upp en ondskefull organisation. Medan M kämpar mot politiska krafter för att hålla den hemliga underrättelsetjänsten vid liv, avslöjar Bond den hemska sanningen bakom SPECTRE, bit för bit.


Jag tyckte inte denna filmen är en av de bästa Bond men helt klart värd se som Bond fantast!.Det känns som bond börjar tappa det nu så det inte blir så mycket bond. Känns som de behöver steppa upp nästa lite och göra den mer bond!.


Betyf 2.5/5


 


 
ANNONS
Av ToKeR - 6 januari 2016 23:32

Den gode dinusarien


Filmen handlar om asteroiden som för alltid förändrade livet på jorden i själva verket missade planeten helt och hållet och dinosaurerna aldrig dog ut? Denna berättelse visar hur dinosaurierna utvecklats till sofistikerade och stoiska varelser medan människorna blev kvar på den lite vildare sidan. Filmen följer en ung dinosaurie vid namn Arlo, som ger sig ut på ett stort äventyr med sin mänskliga vän Spot. Deras ovanliga vänskap för samman två världar och visar att hjältar kommer i alla former och storlekar.


Jag har lite förkärlek för tecknade filmer. Älskar roliga och trevliga tecknade filmer. Detta är en stört skön film, karaktärerna i filmen är riktigt roliga. Man blir glad av denna film. Så helt klart ett måste för alla filmälskare!..


Betyg 5/5


 


 
ANNONS
Av ToKeR - 6 januari 2016 23:24

The Intern


Filmen handlar om den 70-åriga änklingen Ben har tröttnat på livet som pensionär och ger sig in i leken igen genom en praktikplats på en nätbutik för mode som drivs av karriäristan Jules.


Jag älskade denna filmen, stört skön och bra skådisar. Rätt kul se vilken skillnad det är på äldre och yngre i denna filmen,dels stilen sen sättet. Bra skådisar i filmen också vilket gör denna film extra bra samt att den är småtrevlig.
 
Betyg 5/5
 
 
Av ToKeR - 6 januari 2016 23:05

Beck Gunvald


Filmen handlar om en undersökande journalist som hittas misshandlad till döds i sitt hem, där även fingeravtryck från en ökänd indrivare påträffas. Mordoffret har blivit hotat av högerextremister, men det är främst hans arbete med en bok som fångar Beck-gruppens intresse. Fallet får en fruktansvärd vändning och plötsligt står mycket mer på spel än att hitta journalistens mördare. Martin Beck och hans kollegor har aldrig tidigare tvingats balansera yrkesroller med privatliv på samma svårbemästrade sätt som nu.

Jag tycker filmen är okej inte den bästa men helt okej ändå. Filmen har ett tråkig turn som jag inte hoppats på, handlar om gunvald då. Hyfsat spännande men ändå inte så som vissa av Beckfilmerna är. 


Betyg 3,5/5


 

 
Av ToKeR - 20 september 2015 14:24

100 code


Seien handlar om unga, blonda och blåögda kvinnor hittas döda, och polisen Conley spårar mördaren från New York till Stockholm. I Stockholm paras han ihop med Mikael Eklund, en polis av den gamla traditionella sorten som inte har mycket till övers för sin amerikanska kollega. 


Jag har inte sett så många avsnitt av denna serien än men den verkar okej. Rätt kul se när den amerikanska polisen kommer hit och han drar inte jämt med svenska polisen. Jag får nog återkomma med mer vad jag tycker sen efter några avsnitt. Men det lilla jag sett är den värd se helt klart!. Kul se mikael nyqvist i en serie.


Betyg 3/5


 

 
Av ToKeR - 20 september 2015 14:19

Minions 


Filmen handlar om historien om Minionerna börjar vid tidernas begynnelse. Som gula organismer börjar Minionerna att utvecklas, ständigt på jakt efter att tjäna den mest ondskefulla mästare, från dinosaurier till Napoleon. Men efter ständiga misslyckanden isolerar sig Minionerna och faller in i en djup depression. Tills en av Minionerna vid namn Kevin presenterar en plan, och tillsammans med Stuart och Bob beger sig ut i världen för att hitta en ny ond boss.

 Jag bara älskar dessa gula varelser! Helt underbara! Man kan sitta titta på dom och lyssna på dom hur änge som helst. Kanske inte den bästa tecknade film jag sett men störtskön ändå. Bara se dom skrattar man.Har du inte sett den se den ni kommer älska den som vi gjorde här hemma!.
 
Betyg 4.5/5
 
 
Av ToKeR - 20 september 2015 14:15

Hot Pursuit


Filmen handlar om när en fånge som är gift med en knarkkung finner sig i en knepig situation ger hon sig ut på rymmen med en kvinnlig polis. Med gangsters och korrupta poliser i hälarna rullar galenskapen kors och tvärs genom Texas.


Jag tyckte filmen var okej och så men jag hade stora förväntningar på denna. Tyvärr levde den inte riktigt upp till mina förväntningar. Den var rolig och så ibland och småcheck men inte mer än så. Bra skådisar och okej story men inte mer.


Betyg 3/5


 

Av ToKeR - 20 september 2015 14:12

The D-train


Filmen handlar om Dan Landsman som reser till Los Angeles för att leta upp den populäraste killen från hans avgångsklass i high school, så han kan övertyga honom att komma till återföreningen.


Filmen är okej men väldigt seg och det händer en del men inte allt för mycket. Man skulle itne kunna trö att Jack Black skulle göra en sådan film. Det sker lite saker i filmen som han inte förväntar sig. Men Jack Black är Jack Black och stört skön. Han spelar alltid bra och gör det även i denna filmen. 


Betyg 3/5


 

 
Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se