Senaste inläggen

Av ToKeR - 23 april 2015 17:31

Hundraåringen


Filmen handlar om Alla Karlsson som efter ett långt och händelserikt liv hamnar på ett ålderdomshem i tron att det blir hans slutstation. Problemet är bara att hans hälsa fortfarande är utmärkt och dagarna blir därför alldeles för trista. När firandet av Allans hundrade födelsedag närmar sig, vilket Allan själv inte är det minsta intresserad av, tar han chansen och flyr sin tråkiga vardag.


Jag älska denna film, men jag måste säga att boken är mycket bättre. Tråkigt nog har man inte med stora delar av boken som jag tycker är viktig. Men bara att robert gustafsson är med gör filmen 100 gånger bättre. Jag gillar allt med filmen förutom att de missade delar av boken, men det snackas om en 2a. Man har iaf sytt ihop en bra film av boken och bra skådisar gör att filmen är bättre än man tror.


Betyg 4/5


 

ANNONS
Av ToKeR - 23 april 2015 17:28

Ride along


Filmen handlar om säkerhetsvakten Ben som går med på en 24-timmars patrull genom Atlanta med sin Polis-svåger. Syftet är att visa sig värdig att gifta sig med James syster Angela.


Jag tyckte denna var mycket rolig, en riktig action/komedi. Gillar du komedi och Ice cube så måste du se denna film!. Helt ok story och som alla andra filmer är den lite förutsägbar men ändå bra :)


Betyg 4/5


 


 
ANNONS
Av ToKeR - 23 april 2015 17:25

Need for speed


Filmen handlar om street-racern Tobey Marshall som är nyutkommen från fängelset efter att ha satts dit av sin affärspartner och blivit dömd för ett brott han inte begått. Hungrig efter hämnd bestämmer sig Tobey för att köra ett race från kust till kust medan hans ex-partner har satt ett högt pris på hans huvud.


Jag gilla filmen dels för det är bilfilm och sen är storyn helt ok. Gillar du action och bilar så är detta helt klart en film för dig :). Mycket fart och action gör att filmen blir bra. Jag gillar den men det är ju så att alla tycker olika och tur är u det.
 
Betyg 4/5
 
 
Av ToKeR - 21 april 2015 19:31

Hej alla!


Jag har inte uppdaterat bloggen med nya filmer på några dagar men jag har tyvärr inte varit hemma.! Jag har dock uppdaterat med 3 nya filmer jag tycker ni borde se!. Kommer komma några riktigt bra inför helgen så håll koll!


Trevlig kväll!

Av ToKeR - 21 april 2015 19:28

One Chance


Filmen handlar om en mobiltelefonförsäljare vid namn Paul Potts och hans otroliga genombrott i det brittiska tv-programmet "Britain's Got Talent" 2007. Det roliga är att han jobbade på The Phonehouse i england så ni borde känna igen det. 
 
Jag tycker detta är en rätt cool resa denna man gör från ingen alls till världs kändis. Killen har en bra röst och gillar ni verkliga händelse filmer?. Då är detta något för dig!..
 
Betyg 4/5
 
 

 
Av ToKeR - 21 april 2015 19:24

RoboCop


Filmen handlar om en stad som präglas av våld och kriminalitet återvänder en dödligt skadad polisman i skepnad av en mäktig varelse, till hälften människa, till hälften maskin, vars undantryckta minnen hemsöker och jagar honom.


Som ni redan vet har jag förkärlek till Joel Kinneman  och detta är hans genombrott på riktigt i Hollywood. Jag har ju sett det gamla RoboCop filmerna från 80 talet också men denna är speciell. Mer brutalare action i denna,men inte så konstigt kanske med tanke på tekniken nu och då. Ni måste  se den och ge er egna uppfattning vad ni tycker men jag tycker Joel sköter sig mycket bra!. 


Betyg 5/5


 

 
Av ToKeR - 21 april 2015 19:18

Sabotage


Filmen handlar om medlemmarna i en DEA-insatsstyrka som sänds in på ett uppdrag som officiellt är att sätta dit en drogkartell, men de beslutar sig för att även råna dem på miljontals dollar. När de har gömt undan pengarna och tror att de kommit undan stöter de på patrull i form av en lönnmördare med hämnd på agendan.
 
Jag tyckte filmen var helt ok kanske inte den bästa filmen jag sett. Rätt ok action och med arnold i huvudrollen kan det inte gå fel eller?:). Lite tunn story och lite seg på vissa ställen men helt ok se.
 
Betyg 3/5
 
 

 
Av ToKeR - 18 april 2015 09:05

Run all night


FIlmen handlar om Mike som har sedan länge brutit med sin far Jimmy, som varit yrkesmördare i den ökända Brooklyn-maffian hela sitt liv. När de nu träffas efter många år har allt gått fel och Mike är måltavla för maffian, som är ute efter hämnd. Jimmy har nu bara en natt på sig att förhindra att Mike och hans familj går samma öde till mötes som Jimmy själv räknar med att göra. Liam Neeson och svenske Joel Kinnaman spelar far och son i maffiathrillern.

 

Jag tycker detta är en av de bästa jag sett på länge.Fartfylld action/thriller där det händer saker hela tiden. Man kan inte sluta titta på den heller för då missar man något. Filmen blir ju inte sämre när liam och joel är skådisarna i filmen. Kinnaman har verkligen lyckats i hollywood. 

Jag tycker detta är helt klart en film för er att se. GIllar ni thriller/action så ska ni absolut se den. Kinnaman spelar riktigt bra och detta är nog en av hand bästa på länge.

 

Betyg 5/5

 

 

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se