Senaste inläggen

Av ToKeR - 7 maj 2015 19:34

Mortdecai

Denna film handlar om den rike konsthandlaren Charles Mortdecai försöker hitta en stulen tavla som sägs innehålla koden till ett bankkonto fyllt med nazistguld. Men det gäller för honom att hinna före ryssarna, MI5, hans fru och en internationell terrorist.


Jag tyckte denna film var mycket trevlig. En rolig men ändå action film med johnny depp. Jag tycker han har spelat många knepiga roller innan men nu tycker jag han har hittat rätt. En film ni måste se i helgen!.


Betyg 4/5


 

 

ANNONS
Av ToKeR - 7 maj 2015 19:29

Kurt Cobain: Montage of Heck


Dokumentären handlar om regissören Brett Morgen som har fått tillgång till Cobains personliga arkiv och dokumentären innehåller ej tidigare släppt musik och konst skapad av Cobain själv. Morgen blandar Cobains personliga arkiv av musik, konst och aldrig tidigare visade hemvideofilmer med animationer och intervjuer från hans familj och vänner, inklusive hans fru Courtney Love. Vi får följa Cobain från hans tidiga dagar i Aberdeen Washington till hans framgång och undergång med Nirvana.


Jag tycker det är en mycket bra dokumentär men sorglig historia. Är du ett nirvana fan eller Cobain fan är detta något du absolut måste se. Man får se en hel del och höra en del musik som inte är släppt vilket är mycket kul. Så se denna dokumentär och se livet bakom allt!


Betyg 4/5


 

 


ANNONS
Av ToKeR - 30 april 2015 22:35

The wolf of wall street


Filmen handlar om en aktiemäklare i New York vägrar att ta del av ett stort värdepapper- bedrägeri. Om korruption på Wall Street med anknytningar till maffian.


 
En helt ok film men rätt sjuk om man tänker efter. Att en person kan komma på en sådan sak och sen svindla så mycket pengar från personer. Ja det är sjukt!. Gillar hur man spelar ut filmen och hur han som det handlar om gör. Så helt klart en film ni måste se!
 
Betyg 4/5
 
 
Av ToKeR - 30 april 2015 22:32

Lone Survivor


Filmen handlar om den misslyckade operationen i juni 2005 som gick under kodnamnet Operation Red Wing. Fyra medlemmar av SEAL Team 10 hade i uppdrag att tillfångata den ökända Talibanledaren Admad Shad.


Jag tycker detta är en av de bättre som Mark Wahlberg gjort. Han spelar mycket bra och jag älskar verklighets baserade filmer. Bra action och man kan inte slita sig från denna.En film du måste se snarast om du inte sett den!


Betyg 5/5


 


 
Av ToKeR - 30 april 2015 22:28

Jack Ryan shadow recruit 


Denna film handlar om en ung, hemlig CIA-analytiker vid namn Jack Ryan avslöjar en rysk plan att störta den amerikanska ekonomin med en terroristattack.
 
Jag gilla denna filmen, bra action och det händer hela tiden något. Bra story och bra skådisar. GIllar du action så är detta en film för dig. Det enda jag sakna är Tom Cruise han var i första filmen men inte i denna. 
 
Betyg 4/5
 
 

 
Av ToKeR - 30 april 2015 22:23

American Hustle


Denna film handlar om den briljanta svindlaren Irving Rosenfeld, som tillsammans med sin medbrottsling och älskarinna Sydney Prosser tvingas samarbeta med en FBI-agent för att avslöja andra bedragare, gangstrar och politiker.


Jag tyckte denna film var helt ok,men den var kanske inte min typ av film. Lite skum och så men helt ok story. Men det är sjukt man kan svindla som han/de gör.


Betyg 3.5/5


 

 
Av ToKeR - 23 april 2015 17:39

Jag har uppdaterat bloggen med lite filmer inför helgen!. Jag är ej hemma i helgen och kan inte uppdatera så jag uppdaterar den nu så ni har lite och se i helgen!.

Hoppas ni hittar något att titta på för där ligger lite av varje. 


Hoppas ni får en trevlig helg!

Ha det fint!

Av ToKeR - 23 april 2015 17:35

Frozen/frost


Filmen handlar om en profetia lägger som ett helt land i evig vinter. Prinsessan Anna slår sig samman med Kristoff, en våghalsig bergsman, och ger sig ut på en lång resa för att hitta Annas syster, Snödrottningen, och få ett slut på den iskalla förtrollningen. De möter extrem kyla, mystiska odjur och magi längs sin resa och kämpar mot elementen för att rädda kungadömet undan förstörelse.


Jag tycker denna tecknadefilm är helt underbar. Fin musik och underbar humor. Man kan bara älska snögubben som älskar solen men kan inte va i den :). Helt klart en familjefilm till helgen! Har ni inte sett den måste ni se den!.
 
Betyg 5/5
 
 
 
Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se