Alla inlägg under mars 2015

Av ToKeR - 5 mars 2015 08:28

Vice


Filmen handlar om en man *Bruce Willis* som gör en konstgjord resort där man inte har några regler. Hit dras många kriminella då man får göra saker man inte får i riktiga världen. Dessa som bor i denna resort är inga människor utan de ser ut som det. Men dessa som bor i resorten stannar bara där tills en dag då en får tillbaka sina känslor och minnen.


Jag gilla denna filmen då det först är lite som händer sen kommer allt på en gång. Bruce är som vanligt härlig i sina roller men spelar inte som i DIE HARD men ändå. Helt klart en film man ska se :).


Betyg 4/5


 

Av ToKeR - 3 mars 2015 09:28

Wild Card


Filmen handlar om Nick Wild som jobbar på ett säkerhetsföretag som blir indragen i konflikt. En vän blir totalt misshandlad av 3 killar som visar sig vara inblandade i maffia. Nick tål inte detta då hans vän betyder mycket för honom och hämnas dessa killar. Nick dras med spelberoende och gillar dricka!


Jag tycker detta är en klockren film. Det är en mycket bra actionrulle och jag gillar Jason Statham skarpt. Gillar du han och inte sett denna måste du se den!.


Betyg 5/5


 

Av ToKeR - 2 mars 2015 09:50

Limitless


Tänk dig ett piller som kan förverkliga den perfekta versionen av dig själv skulle du ta det? Eddie Morra är en oseriös författare med en seriös skrivblockering. Men när han upptäcker pillret som boostar hjärnaktiviteten med flera hundra procent, förändras allt. Inkom kort lever Eddie high-speed-överklassliv med framgång, pengar och kvinnor i en grad som vida överstiger fantasin. Men framgången har en skuggsida, och snart befinner sig Eddie i större fara än vad ens övermänsklig tankekraft förmår rädda honom ur ... Bradley Cooper (The Hangover) och den tvåfaldige Oscarvinnaren Robert de Niro, spelar huvudrollerna i denna halsbrytande och överstimulerade jakt på perfektion i storstadsdjungeln. ”Limitless” är som en självhjälpsbok på speed – med en rykande pistol i handen.

 

Jag gillar denna filmen dels för Bradley Cooper är med i den samt att det händer saker hela tiden. Cooper spelar alltid bra i sina filmer så gillar du han så är detta ett måste och se!.

 

Betyg 4/5

 

 

Av ToKeR - 1 mars 2015 09:45

Good morning vietnam

 

Williams drar onekligen tyngsta lasset som Adrian Cronauer, radiohjälten med den otroliga svadan som skiter i alla militära ordningsregler. Berättelsen baseras på verklighetens Cronauer som jobbade som dj i Vietnam, när kriget var nytt och fortfarande ganska okänt. Men vad vi ser och här i studion i filmen är Williams egna improvisationer.

 

Jag tycker denna film är underbar. Williams är en av de bästa skådisarna som funnits och i denna filmen är han underbar. Har ni aldrig sett denna se den då för den är en riktig klassiker.!

 

Betyg 5/5

 

 

Skapa flashcards