Alla inlägg under januari 2015

Av ToKeR - 22 januari 2015 10:16

Medicinen

Den handlar om en kvinna vars liv inte är världens roligaste. Allt går emot henne och hon trivs inte på sitt jobb, hon jobbar på en tidning. Hennes chef är inte den roligaste heller. En dag får det en vändning då hon anmäler sig till ett test för ta bort munsår. HOn får massa bieffekter av dessa piller.


Jag tycker filmen är rätt små rolig, man kan iaf inte sluta titta på den. Helena Bergström som spelar huvudrollen är en härlig skådis. Jag tycker även det är en film man ska se för många kan nog se sig i denna film då den handlar lite om stess och så. Men man få även ett och annat skratt :)


Betyg 4.5/5


 

Av ToKeR - 20 januari 2015 09:53

The Interview

Filmen handlar om Dave Skylark som är kungen av kändisintervjuer och värd för den populära talkshowen Skylark Tonight. Hjärnan bakom Daves imperium är hans producent och bästa vän, Aaron Rapoport. Otillfredsställd längtar Aaron efter att få producera någonting meningsfullt. Plötsligt dyker hans livs chans upp när han säkrar en intervju med Kim Jong-un, Nordkoreas diktator. Medan Dave och Aaron förbereder sig för att resa till Nordkorea kontaktas de av CIA som ber dem att mörda den hänsynslöse ledaren. De accepterar, trots att de förmodligen är två av de minst kvalificerade männen på planeten att utföra uppdraget.


Jag tycker filmen är okej, lite action och en del komedi. Men gillar man Seth Rogen så ska du helt klart se den. Det är en speciell humor i denna filmen. Hade det varit andra skådisar tror ja inte filmen varit sevärd, denna filmen visar mycket att det är skådisarna som gör filmen.


Betyg 2/5


 

Av ToKeR - 17 januari 2015 10:15

Arrow

Den handlar om en kille som tar lagen i egna händer,då han vill att staden han bor i ska vara säker. Man får följa och se återblickar på varför han blivit den han är och vad som hänt han tidigare då han är försvunnen. 


Jag tycker detta är en mycket bra och trevlig serie följa. Gillar man lite action och fart är detta en serie för dig. Bra story och bra skådisar. Det jag gillar är att man först får ett case varje gång sen blir det mer av en följetång. Så se den helt klart värd se.


Betyg 3.5/5


 

Av ToKeR - 15 januari 2015 13:23

Youngblood  *Gammal klassiker*

Skådisar : Patrick Swayze,Rob Lowe


Denna handlar om Dean Youngblood(Rob Lowe) som drömmer om bli hockeystjärna. Han åker på en uttagning till Mustangs och visar vilken stjärna han är. På uttagningen finns en annan kille som vill ha denna plats vid namn Carl Racki som är en som gillar slåss och tar inte skit. Dean är från en bondgård och hans pappa är inte glad att han ska lämna gården för hockeyn.


Jag tycker detta är en bra film om man gillar hockey!. I denna filmen är även Patrick Swayze med i och han är lika bra som vanligt.Filmen är lite förutsägfull men ändå värd och se. Detta är en klassiker man måste se om man är en filmälskare.


Betyg: 3.5/5


 

Av ToKeR - 12 januari 2015 17:33

Sons of anarchy

Denna serien handlar om Mc-klubben Sons of Anarchy, även kallad Samcro. Denna klubb startade 1967 av en grupp Vietnamveteraner i staden Charming. Klubben ägnar sig bland annat åt vapenhandel, men medlemmarna gör också sitt bästa för att hålla ordning i samhället. Klubben har många interna stridigheter som hotar att splittra Samcro. Jax har en nära relation till Tara Knowles (Maggie Siff) som är läkare. Katey Sagal spelar Gemma Teller Morrow som är gift med mc-klubbens president Clay.

 

Jag tycker detta är en av de bästa serierna som gjorts. Den är välgjord och mycket spännande serie. Man får se både det ena och andra i denna serien. Man blir fäst vid skådespelarna och man blir lite berörd när man ser vad som sker med några medlemar. Vill du se en mycket bra serie med myckt fart i och mycket action? se denna !

 

Betyg 5/5

 

 

Av ToKeR - 11 januari 2015 16:51

The Following 

Handling: Denna serie handlar om en karismatisk seriemördare med psykotiska drag skaffar sig en grupp hängivna följeslagare, och skapar en kult av seriemördare. Man följer en polis som har problem med spriten och hans kamp mot att fånga den här seriemördaren. 

 

Jag tycker detta är en mycket bra serie med mycket som händer hela tiden. Man kan knappt sluta titta på den när man väl börjat. Jag tycker kevin Bacon som har huvudrollen i denna serie gör ett mycket bra jobb och spelar kanon. Vill man se en bra serie är detta något för dig!.

 

Betyg 4.5/5

 


 

Av ToKeR - 11 januari 2015 16:35

Beck Familjen

Handling : Denna film handlar om att en ökänd gangsterboss blir mördad i sitt hem, skjuten av en prickskytt. Beck-gruppen kartlägger alla hans fiender, vilket visar sig vara större delen av Stockholms undre värld, och hittar också en koppling till en tvåbarnsmamma som blivit ihjälkörd på en parkeringsplats i en förort.

 


Jag tycker att denna var inte lika bra som förra filmen rum 302 men den är helt ok se. Handlingen var inte lika bra som förra filmen heller. Det gör att filmen blir lite utdragen och seg. Den nya polismästaren tycker ja inte riktigt passar in heller i de nya filmerna. Men som sagt en sann beckfan borde se den och få sin egna uppfattning vad man tycker.

 

Betyg 2.5/5

 

 

Av ToKeR - 10 januari 2015 16:26

Gotham

Detta är en relativt ny serie som sänds. 

Handlingen utspelar sig i Gotham innan Gordon möter Batman, men även utan den maskerade hämnaren lär vi få möta många av skurkarna som blivit kända via serietidningar och filmer genom åren. 
Gothams utgångspunkt är mordet på Thomas och Martha Wayne, föräldrar till Bruce Wayne. James Gordon är ny och ung polis i Gotham och Harvey Bullock börjar utreda fallet samtidigt som Gordon kämpar mot korruptionen i staden. Den första säsongen handlar framför allt om hur och varför Oswald Cobblepot blir Pingvinen och hans strävan efter att ta över den kriminella värld.

 

Jag personligen har sett alla Batman och tycker det är kul att man gjort en serie så man få lära känna alla innan Batman blir Batman. Det är en spännande serie där man får reda på lite hur pingvin blir pingvin och alla andra skurkar blir till. Serien formar Bruce till den person han blir nr han blir Batman. Man får lära känna hans butler och se hur trogen han är sin master. Bruce vill ha reda på vem som mördat sina föräldrar och tar saken i egna händer.

Jag tycker man ska ge serien en chans och gillar man Batman ska man absolut se den!. 

 

Betyg 4/5

 

 

Ovido - Quiz & Flashcards